Vi var aldrig kära i varann det bara kändes likadant

Det är lite synd att du förstörde allt den kvällen. För jag sitter och läser gamla ord som du skrivit till mig, och det känns fortfarande i hjärtat när jag läser dem. Det är lite synd att det aldrig kommer bli som förr. När du och jag satt uppe varje kväll och prata om stjärnor, varför himlen var blå och hur många hjärtan som hade krossats.

Det är lite synd att du var alldeles för perfekt för mig, medan jag inte hade det som du letade efter.


Han, som av någon anledning bestämde sig för att slänga sånt som är vackert i väggen

Egentligen får han inte skriva till mig, men han verkar göra det ändå.
Egentligen fick jag ont i magen, men det släppte efter ett tag.
Egentligen saknar jag honom emellanåt.

Och egentligen tänker jag nog fortfarande väldigt mycket på honom, jag är bara jävligt bra på att ignorera det.

Och det är konstigt, att jag kunde känna så mycket som jag gjorde. Medan du gick igenom precis samma sak men kände absolut ingenting.

Du sov och jag vaknade av ljuset som sökte sig fram genom dina fönster. Jag kollade på dig och du hade lite längre ögonfransar än andra pojkar. Solen träffade vartenda liten del av ditt ansikte och jag tyckte att du var så fin, du låg bredvid mig och jag undrade varför någon som jag fick chansen att ligga bredvid någon som dig. Plötsligt började du skratta i sömnen och jag kunde inte låta bli att skratta med dig. Egentligen låg jag och vänta på att du skulle skratta igen. Men du bara sov vidare.

Och egentligen hade jag ont i magen för jag visste att jag skulle åka hem, och för att nervositeten stannat sedan jag kom. Men där låg jag i tre timmar innan du vaknade, jag somna någon minut då och då men mest var jag vaken. Jag sa aldrig någonting till dig. För egentligen hade jag kunnat ligga där bredvid dig hela dagen om jag fick.


Trots att han lever kvar, har han ändå sagt hejdå.

Jag trodde att vi var lite som två pusselbitar, han och jag.
Att vi inte riktigt kunde vara utan varandra. Vi behövde prata, dela våra äventyr och alltid lägga oss sent om nätterna. Jag hade så fel.
Det fick jag veta ikväll.
Och kanske har jag vetat om det lite hela tiden, särskilt nu den sista tiden. Kanske har jag förnekat det och hoppats för mycket. Han sa att han var ledsen, att jag alltid kommer betyda mycket, och att jag är underbar på många vis. Men det hjälper inte. Jag lät honom tro att allt var bra, lät honom tro att jag tog det bra.
Kanske gjorde jag det? Eller så bara ljög jag för mig själv. 

Och det är nu min historia passar in så bra, för när jag satt på tåget hem från honom och tänkte "det här är kanske sista gången jag ser honom" så hade jag så jävla rätt.



Vi är inte en av dem som i slutet får varann

För det går tåg till honom varje dag.
Människor åker förbi där han bor. Han springer på flickor och hälsar på alla som går förbi.

Men jag är inte en av dem.

RSS 2.0